Hvem består Boost Kommunikation af 

Boost Kommunikation er et webbureau der består af et stærkt team af specialkonsulenter som alle er engageret og rustet til de opgaver vores kunder ønsker udført. Alle i Boost Kommunikation har en relevant uddannelse og har flere års erfaring i at arbejde med web, tekstforfatning, SEO eller kundehenvendelser. Vores webbureau vil altid forsøge så vidt det er muligt at benytte sig af faste freelancere som har et indgående kendskab til vores virksomhed og forstår vigtigheden i, at vores kunder altid kommer før alt andet. Ud over det, har vi altid fastansatte projektledere som er lokaliseret i Københavnsområdet.

Boost kommunikation
om Boost Kommunikation

Hvordan kan vi være billigere end alle andre

Vi sørger altid for at holde vores udgifter nede for at kunne tilbyde vores kunder det bedste produkt til den bedste pris. Eksempelvis har vi ingen udgifter til husleje, da vi mødes med vores kunder på caféer eller på kundens adresse. Dette reducerer vores udgifter med over 35%, hvilket kan ses på alle vores priser. Vi benytter os så vidt muligt af faste freelancere når der er tale om eksempelvis fotografering og videooptagelser. Dette giver også et bedre produkt, da de personer vi hyrer har speciale indenfor det fagområde vi ansætter dem til. De freelancere vi benytter os af har altid været til samtale og har fremvist en ren straffeattest. Endvidere cykler vi eller tager offentlig transport, da dette også reducerer omkostningerne til at drive virksomheden betydeligt.

I vil altid få én fast projektleder tilknyttet jeres projekt

I har gennem hele projektet én fast projektleder, så I kun skal kontakte én person når I vil i kontakt med os. Dette letter dialogen mellem os og styrker det personlige forhold mellem køber og sælger.
Jeres projektleder har altid direkte kontakt til udviklere, tekstforfattere og resten af driften. Dette gør at vi hurtigt kan løse eventuelle rettelser, tilpasninger eller udfordringer med driften. I kan altid komme i kontakt med jeres projektleder indenfor vores åbningstider – således kan I være sikre på at der altid bliver taget hånd om det produkt I har købt hos Boost Kommunikation. 

Om Boost kommunikation