Cookies

Introduktion til cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger Boost Kommunikations hjemmeside indsamles vi oplysninger om dig, som bruges til at forbedre og tilpasse vores hjemmeside. Hvis vi ikke må indsamle oplysninger, skal du vælge nej til cookies i vores cookiebanner. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamles, og hvad deres formål er, se også hvilke tredjepart tjenester, der har adgang til dine data.

Hvad er cookies

Hjemmesiden boost-kommunikationsd.dk anvender cookies, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller anden form for enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies er en ren tekstfil og kan derfor ikke indeholde skadelige koder som for eksempel virus og malware. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer efter hensigten samt at der vil være indhold, som du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er informationer i en hver form, hvor der i et eller andet omfang kan refereres til dig som bruger af vores hjemmeside. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række data. Det sker eksempelvis når du handler i vores webshop, sender os en e-mail via vores webformular eller anden almindelig brug, som eksempel vis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence eller registrerer dig som bruger. Vi indsamler og behandler følgende datatyper: Et unikt ID om dig som bruger, oplysninger om din computer – såsom browser, styresystem og andet i den dur. Vi indsamler også din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du har besøgt på vores hjemmeside. Dette vil altid ske med dit samtykke med dig i det omfang du selv giver vælger. samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, fysiske adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb af produkt på vores hjemmeside.

Sikkerhed

Vi vil til en hver tid behandler og opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil kun blive brugt til det formål som de er indsamlet til, dine personoplysninger vil blive slettet, når deres formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Boost Kommunikation har tager de tekniske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger ulovligt bliver slettet, offentliggjort, eller kommer til uvedkommendes hænder, misbruges eller behandles i strid med den gældende lovgivningen.

Formålet med indsamlingen

Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til at levere den ydelse som du som forbruger forventer, herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores hjemmeside end videre registrere vi dine køb og betalinger, for at kunne levere den ønsket varer eller serviceydelse.

Periode for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne opbevares i den periode som lovgivningen tillader der. Derefter sletter oplysningerne, det samme gælder hvis de ikke længere er nødvendige eller relevante. På baggrund af dette, er ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer bliver slettes fra vores servere.

Videregivelse af oplysninger

Den indsamlet data om dit brug af vores hjemmeside, geografisk placering, browser og alder etc. videregives til tredjeparter i det omfang du selv tillade via vores cookiebanner. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af dine personoplysninger, kan kun ske, hvis du giver samtykke til dette. Vi anvender kun databehandler i EU eller i andre lande, som der har tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du er altid i din ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis dette ønskes. Du har også altid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger/data om dig og din person. I tilfælde af at oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du selvfølgelig altid ret til at disse informationer bliver slettet eller korrigeret. Ønsker du at få slette eller korrigeret de informationer vi har indsamlet, kan dette ske via henvendelse til: info@boost-kommunikation.dk. Du har også altid mulighed for at klage over vores måde at behandle dine personoplysninger på – ønsker du dette, skal du kontakte Datatilsynet. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, kan du anmodning om dette ved at sende en e-mail til: info@boost-kommunikation.dk.dk.

Publiceret af

Websitet ejes af: Boost Kommunikation Telefon: 31 70 52 19 E-mail: info@boost-kommunikation.dk