Hvad er drift af digital tilstedeværelse

Drift af digital tilstedeværelse på internettet går ud på at vi, i den udstrækning I ønsker det, håndterer virksomhedens markedsføring og digitale tilstedeværelse. I første omgang analyserer vi virksomheden, og giver jer et indblik i hvad der kan forbedres. Det kunne eksempelvis være forbedring af de organiske søgeresultater der kunne rettes op på ved at SEO-optimere jeres hjemmeside – både skriftligt og teknisk, så vidt det er muligt. Dette kunne ske sideløbende med flere posts på Facebook samt mindre Google Ads-kampagner. Dette alene kan i de fleste tilfælde øge antallet af besøgende og dermed potentielt bidrage til en øget vækst på virksomhedens hjemmeside.

Drift af digital tilstedeværelse

Spred budskabet om jeres virksomhed eller produkt med en af vores tilstedeværelsespakker

Efter nøjsom analyse af jeres målgruppe, spreder vi budskabet med storytelling, billeder og film på de medier jeres målgruppe bevæger sig på. Vores fotograf garanterer professionel billedkvalitet og vores tekstforfattere producerer velskrevet og søgeoptimeret tekst (SEO). Med denne kombination skaber vi en rød tråd gennem kommunikationen på jeres website, sociale medier og reklamer – således at jeres budskab fremgår helt tydeligt.

Jeres kunder skal kunne regne med det der står på internettet

Produktet indebærer at jeres kunder kan regne med det der står på internettet om eksempelvis åbningstider. Hvis der står I har åbent på Facebook, men at det på Google fremgår at I har lukket, øger I risikoen for at miste en potentiel ny kunde til en konkurrent. Vi sørger altid for at de informationer I giver kunderne er korrekte på alle de medier I befinder jer på.

Hvad koster vores tilstedeværelsespakker

Vores største pakkeløsninger indeholder grafisk design, søgeoptimering, programmering og medieinvestering. En almindelig timepris for dette ligger mellem 1.000,- og 1.200,- kr. – såfremt kvaliteten skal efterleve vores høje standard. Vores timepris på tilstedeværelsespakkerne er placeret mellem 600,-  og 800,- kr. Vi mener derfor at vi kan tillade os at kalde os nogle af Danmarks billigste med kvalitet som nøgleord.

Illustration af drift af digital tilstedeværelse på internettet

Når vores projektkoordinator har klarlagt budskabet i samarbejde med jer, designeren, fotografen og tekstforfatteren, arbejdes der ud fra Boostcirklen. Boostcirklen er en arbejdsmetode som illustrerer betydningen af sammenhængen i arbejdet med digital tilstedeværelse.

Tilstedeværelse på Internettet

Hvem besvarer dine kunder, når de kommenterer jeres virksomhed i det digitale univers

Vores professionelle tekstforfattere besvarer jeres kunder når de efterlader kommentarer i det digitale univers. I kan købe vores pakkeløsning “Drift af kundehenvendelser” – og dermed bruge jeres dyrebare tid på virksomhedens kerneopgaver. Undgå at overse vigtige tilbagemeldinger fra jeres kunder, når de omtaler jeres virksomhed i det digitale univers.
SE PRISERNE PÅ DRIFT AF KUNDEHENVENDELSER HER