Hvad er drift af digital tilstedeværelse

Drift af digital tilstedeværelse er en komplet pakkeløsning som indeholder alt der skal til for at drive en succesfuld virksomhed. Boost Kommunikation sørger eksempelvis for søgeoptimering af jeres hjemmeside/webshop, tage nye billeder til brug i jeres digitale profil, lave bannere og tekster til Google Ads, Facebook og andre relevante kampagner – som vi driver og vedligeholder, med sideløbende linkbuilding, konkurrencer og nyhedsbreve. Vores pakkeløsninger er kun bindende i den periode I ønsker det – og vores priser er inklusiv alt, hvorfor I aldrig vil få en uventet regning. Vores største pakke indeholder også videoproduktion, kampagnesite og meget mere.

Drift af digital tilstedeværelse

Spred budskabet om jeres virksomhed eller produkt med en af vores tilstedeværelsespakker

Efter nøjsom analyse af jeres målgruppe, spreder vi budskabet med storytelling, billeder og film på de medier jeres målgruppe bevæger sig på. Vores fotograf garanterer professionel billedkvalitet og vores tekstforfattere producerer velskrevet og søgeoptimeret tekst (SEO). Med denne kombination skaber vi en rød tråd gennem kommunikationen på jeres website, sociale medier og reklamer – således at jeres budskab fremgår helt tydeligt.

Hvad koster vores tilstedeværelsespakker

Prisen på vores pakkeløsninger er faste, hvorfor I sikre jer mod forudsete udgifter. Vi binder ikke vores kunder til et abonnement i længere tid, hvorfor det som standart er muligt at købe vores pakkeløsninger for én måned ad gangen. Vi giver naturligvis rabat til dem der vælger at købe drift af digitalt tilstedeværelses pakkeløsningen i mere end 3 måneder. Prisen er inkl. medieinvestering, ekskl. Moms. I skal kun tænke på hvad I skal sælge – så klare vi resten.

Illustration af drift af digital tilstedeværelse på internettet

Når vores projektkoordinator har klarlagt budskabet i samarbejde med jer, designeren, fotografen og tekstforfatteren, arbejdes der ud fra Boostcirklen. Boostcirklen er en arbejdsmetode som illustrerer betydningen af sammenhængen i arbejdet med digital tilstedeværelse.

Tilstedeværelse på Internettet

Hvem besvarer dine kunder, når de kommenterer jeres virksomhed i det digitale univers

Vores professionelle tekstforfattere besvarer jeres kunder når de efterlader kommentarer i det digitale univers. I kan købe vores pakkeløsning “Drift af kundehenvendelser” – og dermed bruge jeres dyrebare tid på virksomhedens kerneopgaver. Undgå at overse vigtige tilbagemeldinger fra jeres kunder, når de omtaler jeres virksomhed i det digitale univers.
Se priserne på drift af kundehenvendelser her