Hvad indeholder vores Digital tilstedeværelsespakke 1

Medieinvestering (4000 kr.)

Medieinvestering er det samlede beløb der bruges til at købe annonceplads på eksempelvis websites, Google Ads og Facebook. Når man køber reklameplads på eksempelvis Google, er der omvendt betalingspligt i forhold til moms. Vores priser er eksklusiv moms, hvilket betyder vi betaler momsen for det beløb, der bliver købt annonceplads for. Alt i alt vil dette sige at prisen er som skrevet – I får derfor ingen uventede regninger når I køber en af vores pakkeløsninger “Drift af digital tilstedeværelse”. Medieinvesteringen Digital tilstedeværelsespakke 1 udgør 4000 kr.

Evaluering af jeres digitale tilstedeværelse

Vi evaluerer jeres nuværende digitale tilstedeværelse på internettet. Dette resultat sammenholder vi med hvor virksomhedens målgruppe bevæger sig og bruger dette som udgangspunkt for hvor jeres virksomhed skal boostes. Vi finder i fællesskab det budskab som skal kommunikeres og aftaler tidsrammen i forhold til dette.

Idé og tekstforfatning til posts og kampagner

Vi belyser ideer og tanker til posts og kampagner, og fremlægger hvordan jeres virksomhed får mest ud af synligheden på internettet. Vores tekstforfattere beskriver og storyteller jeres ideer og tanker som bruges som budskab i driften af jeres digitale tilstedeværelse.

Google Ads-annoncer

Med Google Ads-annoncer bliver jeres virksomhed fundet som de første søgeresultater på Google, og derfor får I skabt potentielle nye kunder. Annoncering på Google er en anerkendt metode for at tiltrække nye kunder til jeres forretning. Vi opsætter, overvåger og tilpasser annoncerne så de konkret rammer jeres målgruppe.

Nye billeder hver måned

Vores fotograf sørger for at I visuelt altid fremstår flot og professionelt. Med denne marketingsløsning, får I nye billeder hver måned som vi bruger i de posts og storytelling vi laver. Alle billeder metadateres for at medvirke til en stærk søgeoptimering. 

Nye billeder hver måned

Posts på op til to medier

Efter evalueringen af virksomhedens digitale tilstedeværelse, besluttes det hvilke medier der skal postes på. Det kunne eksempelvis være to af følgende: Google My Business, Facebook, Instagram, Snapchat og jeres website – således sammensmeltes jeres digitale netværk.

LinkBuilding

LinkBuilding er en vigtig del af jeres SEO-optimering. Dette kommer til udtryk ved at jo flere links der refererer til jeres hjemmeside, desto bedre bliver I fundet af søgemaskinerne i de organiske søgeresultater. Vi indsætter links på relevante hjemmesider og blogs for at optimere jeres søgeresultat på søgemaskinerne.

Hvordan arbejder vi med digital tilstedeværelse

Eksempel på digital tilstedeværelse

Se vores video som beskriver hvordan en måned kan se ud med vores pakkeløsning “Drift af digital tilstedeværelse”. Se et eksempel på hvilken muligheder der ligger i vores pakkeløsning.

Boostcirklen

Med udgangspunkt i jeres budskab, håndterer og producerer vi de praktiske elementer såsom tekst, billeder, bannere og film. Dette budskab sættes ind i Boostcirklen – således sikrer vi os at komme hele vejen rundt med jeres budskab. Tanken med Boostcirklen er at værdien af jeres budskab stiger hvis brugeren efter at have set jeres budskab i en reklame senere kan finde det på jeres hjemmeside, og på samme tid finde det på de sociale medier. De sociale medier kan bidrage til at øge jeres troværdighed og dermed et salg. Endvidere styrker det en eventuel kundes tillid da der forelægger mulighed for at denne kan give sin mening til kende efter et køb.

Tilstedeværelse på Internettet