Hvad indeholder vores Digital tilstedeværelsespakke 2

Medieinvestering (5000 kr.)

Medieinvesteringen er samlet set den del af pakkeløsningens pris som bruges til at købe annoncer på eksempelvis websites, Google Ads og Instagram. Når man køber annonceplads på eksempelvis Google, er der omvendt betalingspligt vedrørende moms. Vores priser er eksklusiv moms hvilket betyder at vi sørger for at momsen på annoncerne bliver betalt. I skal derfor ikke bekymre jer om nogen form for ekstra regning – hos Boost Kommunikation er prisen altid gennemskuelig og som aftalt. Medieinvesteringen i Digital tilstedeværelsespakke 2 udgør 5000 kr.

Evaluering af jeres digitale tilstedeværelse

Vores evaluering af jeres virksomheds nuværende digitale tilstedeværelse på internettet sammenholder vi med den viden vi har om hvor jeres virksomheds målgruppe befinder sig digitalt. Dette vil være vores udgangspunkt for hvor jeres virksomhed skal boostes. Vi finder sammen det budskab som skal boostes og kommunikerer til den relevante målgruppe, og herefter aftaler vi hvordan det forløb skal foregå.

Idé og tekstforfatning til posts og kampagner

Vi fremlægger ideer og tanker til hvordan jeres virksomhed får mest ud af synligheden på internettet. Vores tekstforfattere beskriver og storyteller jeres ideer og tanker som bruges som budskab i driften af jeres digitale tilstedeværelse.

Bannerkampagne på op til to medier

En bannerkampagne kan være en af de reklamer eller reklamevideoer man møder på eksempelvis Facebook, eller et af utallige andre websites som indeholder reklamer.

Posts på op til fem medier.

Efter evalueringen af virksomhedens digitale tilstedeværelse besluttes det hvilke medier der skal postes på. Det kunne eksempelvis være: Google My Business, Facebook, Instagram, Snapchat og jeres website – således sammensmeltes jeres digitale netværk.

Nye billeder samt billedbehandling

En af vores professionelle fotografer tager nye flotte billeder der bruges til posts, bannere eller lignende. Vi metadaterer alle billeder hvilket betyder at søgemaskinerne er bekendt med billedets oprindelse.

 

LinkBuilding

LinkBuilding er en vigtig del af jeres SEO-optimering, for jo flere links der er til jeres hjemmeside, jo bedre bliver I fundet af søgemaskinerne. Vi indsætter links på relevante hjemmesider og blogs for at optimere jeres søgeresultat på søgemaskinerne. 

Produktion af bannere

Vi producerer de bannere der vises på de kanaler der skal reklameres på. Det kan både være levende bannere som er lavet som GIF-animationer, eller måske bare et stillbillede – det afhænger af målgruppens behov. Dette beslutter vi i fællesskab.

Løbende opdatering af Google My Business

Jeres virksomhed kan nemt og sikkert sammenspille med kunderne med en Google My Business-konto både ved Googlesøgninger og i Google maps.

Hvordan arbejder vi med digital tilstedeværelse

Eksempel på digital tilstedeværelse

Se vores produktvideo som beskriver hvordan en måned kan se ud med vores pakkeløsning “Drift af digital tilstedeværelse”. Se et eksempel på hvilke tilstedeværelsesmuligheder vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Boostcirklen 

Med udgangspunkt i jeres budskab skaber vi de praktiske elementer såsom tekst, billeder, bannere og film. Dette budskab sættes ind i Boostcirklen så vi sikrer os at vi kommer hele vejen rundt med jeres budskab. Tanken er at værdien af dit budskab stiger, hvis brugeren efter at have set jeres budskab i en reklame, senere hen kan finde budskabet på jeres hjemmeside, og på samme tid finde budskabet på de sociale medier. De sociale medier kan bidrage til at øge din troværdighed og dermed et salg, da en eventuelt kunde kan se muligheden i at give sin mening til kende efter et køb.    

Tilstedeværelse på Internettet