Hvad kan en kampagneløsning gøre for jer

Med en komplet kampagneløsning fra Boost Kommunikation, får I alt det kræver når man ønsker at få boostet opmærksomheden på et produkt eller virksomhedens brand i det digitale univers. Vi analyserer hvilke kanaler jeres målgruppe bevæger sig på, og investerer jeres penge konkret i de medier. Vi overvåger om I får den opmærksomhed som er tiltænkt. I skal kun vælge hvem eller hvad der skal fokus på, så klarer vi resten: alt fra tekst, idé, billeder, bannerproduktion til medieinvestering.

Kampagneløsninger med balance i budgettet

Vi analyserer altid jeres kampagner løbende så I ved at kampagnen virker. I får et indblik i hvad det koster jer at få en ny kunde. Denne viden kan benyttes fremadrettet når I igen ønsker at promovere virksomheden eller et produkt. Jeres kampagnebudget vil altid være i balance da vores priser er inklusiv billeder, film, kampagnesites og medieinvestering. Beløbet til medieinvestering er vejledende, men der er i første omgang afsat et beløb vi mener er nødvendigt, for at kampagnen får den opmærksomhed, vi stiller garanti for. Det er altid muligt at øge beløbet, uden ekstra omkostninger eller andet.

Øg væksten i jeres virksomhed med en af vores kampagneløsninger

Vi sørger for at jeres virksomhed bliver tilgængelig for brugere som søger efter jeres produkt(er), virksomhed eller serviceydelse. Vi hjælper jer med at øge væksten ved at lave målrettede annoncer på de digitale medier – præcis hvor jeres målgruppe bevæger sig. Få eksempelvis boostet jeres produkt(er) med en Google Shopping-kampagne i kombination med et kampagnesite der beskriver produktet – både visuelt og kommunikativt. Dette øger både virksomheden og produktets troværdighed.

Prøv vores digitale tilstedeværelsespakke

Ønsker I helhedsorienteret kampagneløsninger, skal I prøve vores digitale tilstedeværelsespakke som både indeholder Google Ads, posts på SoMe, linkbuilding og storytelling i indbydende visuel kommunikation.

LÆS OM VORES DIGITALE TILSTEDEVÆRELSESPAKKE HER