Hvad indeholder vores bannerkampagne

Vores bannerkampagne er en pakkeløsning som består af idé til kampagnen, tekstforfatning, flotte nye billeder, produktion af de forskelige bannerformater og medieinvestering. Vi sørger kort fortalt for at jeres bannerannoncer bliver tænkt, skabt og sat i drift. Tiltræk nye kunder, eller kunder der i forvejen overvejer at købe jeres produkt, med vores komplette annoncebannerløsning. Som vi altid siger, er prisen fast, og der vil aldrig komme uforudsete udgifter da dette er en komplet pakkeløsning. 

bannerkampagne

Medieinvestering er en
del af vores bannerkampagne

Medieinvesteringen i denne bannerkampagne udgør 3000,- kr.- ud af de 10.500,- kr. som hele kampagnen koster. Dette beløb bruges til at betale andre medier for at få vist jeres banner. Vi har afsat et fast beløb som en del af prisen og dette beløb er ifølge vores beregninger det som skal til for at få den opmærksomhed vi står inde for. I er selvfølgelig altid velkommen til at forhøje dette beløb, uden dette har betydning for selve kampagneløsningens pris.   

Idé og tekstforfatning

Ide og tekstforfatning er selvfølgelig en del af kampagneløsningen. Vores tekstforfattere er altid kreative og kommer med spændende og udfordrende idéer til hvordan jeres produkt eller virksomhed skal præsenteres for jeres målgruppe, med henblik på at øge salget. Vores tekstforfatterne skriver selvfølgelig alle nødvendige tekster til bannerkampagnen, og det er altid med udgangspunkt i jeres tanker og ønsker.

Billeder, billedbehandling
og metadatering

Til rådighed har vi en kreativ og dygtig fotograf som sørger for flotte billeder der bruges i kampagnen. Efter billederne er taget, billedbehandles de – så lys og kontrast fremstår helt perfekt. Vi sørger også for at metadatere jeres billeder, så søgemaskinerne kan finde frem til netop jeres billeder, når eventuelle kunder søger efter billedet på produktet I sælger. Vores billeder er også altid webtilgængelige, så synshæmmede personer kan afkode billederne.

Produktion af bannere

Vi står naturligvis for produktion og design af de bannere der skal bruges i jeres kampagne. Vi sørger altid for at bannerne er i de rigtige formater så det passer til det medie hvorpå kampagnen skal køre. Banneret kan laves som animation eller som stilbillede, afhængig af jeres behov. 

En bannerkampagne udgives på et medie

Banneret vil i denne pakkeløsning udkomme på et medie: det kunne eksempelvis være Facebook eller Google Ads. Det er naturligvis i sidste ende op til jer hvilket medie banneret skal udkomme på. I har måske selv et godt kendskab til jeres målgruppe, og behøver derfor ikke rådgivning, men vi er selvfølgelig altid behjælpelige hvis dette ikke er tilfældet.

Har I brug for mere en blot én kampagne?

Ønsker I helhedsorienteret kampagneløsninger? Så skal I prøve vores digitale tilstedeværelsespakke som både indeholder Google Ads, posts på SoMe, LinkBuilding og storytelling i indbydende visuel kommunikation.

LÆS OM VORES DIGITALE TILSTEDEVÆRELSESPAKKE HER