Hvad indeholder en tekstkampagne

Med en tekstkampagne fra Boost Kommunikation får I en komplet pakkeløsning der indeholder alt det der skal til for at køre en tekstannonce. Vi laver ideen til jeres kampagnetekst ud fra jeres ønsker, og afdækker hvilket søgeord jeres kunder skal finde jeres produkt/virksomhed på. En tekstannonce kan eksempelvis køre på både Google Ads og Microsoft Bing. Vi opsætter jeres tekstkampagne så det kun er jeres målgruppe reklamen rammer. Medieinvesteringen indgår i den samlede pris. Vores løsninger er altid komplette, og prisen kommer aldrig bag på jer da vi hos Boost Kommunikation sætter en ære i at I kender slutprisen før I accepterer købet.

Tekstkampagne

Medieinvestering er en del af prisen i vores tekstkampagne

I denne kampagneløsning udgør medieinvesteringen 1500 kr.- ud af de 3.500 kr. som kampagnen koster. Dette beløb bruges til at betale andre medier for at vise jeres reklame. Vi har afsat et fast beløb som en del af prisen, der ifølge vores beregninger, er det der skal til for at få den opmærksomhed vi står inde for. I er selvfølgelig altid velkommen til at forhøje dette beløb – uden dette har betydning for selve kampagneløsningens pris.   

Idé og tekstforfatning

Vores tekstforfattere er kreative og kommer med ideer til hvordan jeres produkt eller virksomhed kan fremstå for at øge salget. Tekstforfatterne skriver alle nødvendige tekster til kampagnen ud fra jeres tanker og ønsker.

Tekstkampagnen tilbyder udgivelse på op til to medier

Med en tekstkampagne udkommer jeres kampagne på op til to medier: det kunne eksempelvis være Facebook eller Google Ads. Hvilket medie jeres kampagne skal køre på, tager vi naturligvis en dialog om. Måske har I selv godt kendskab til jeres målgruppe og behøver derfor ikke rådgivning, men vi er selvfølgelig behjælpelige hvis det modsatte er tilfældet. Eksempelvis kan det til tider være billigere og mere effektivt at lave tekstannoncer på Bing frem for Google Ads og omvendt.

Hvem håndterer jeres digitale tilstedeværelsespakke

Prøv vores digital tilstedeværelsespakke – som både indeholder Google Ads, posts på SoMe, LinkBuilding, nye flotte billeder, storytelling m.m.

LÆS OM VORES DIGITALE TILSTEDEVÆRELSESPAKKE HER