Hvad indeholder en videokampagne 

En videokampagne fra Boost Kommunikation indeholder idé, tekstforfatning og manuskript, medieinvestering samt produktionen af reklamevideoen. Vi sørger for en spændende og relevant reklamefilm som rammer jeres målgruppe, herefter sørger vi for distributionen til de forskelige medier. Få en komplet videokampagne, fast pris og faste rammer.

 

Video kampagne

Medieinvestering

I pakkeløsningen videokampagne udgør medieinvesteringen 2000,- kr.- ud af de 10.500,- kr. som kampagnen koster. Dette beløb bruges til at betale andre medier for at vise jeres reklame. Vi har afsat et fast beløb som en del af prisen. Dette beløb er ifølge vores beregninger det som skal til for at få den opmærksomhed vi står inde for. I er selvfølgelig altid velkommen til at forhøje dette beløb – uden dette har betydning for selve kampagneløsningens pris.   

Idé til manuskript og tekstforfatning

Vores kreative og idérige tekstforfattere skriver idéen, manuskriptet og den tekst der skal bruges i projektet, for eksempel små teasers i filmen. Det er selvfølgelig altid jer der i sidste ende godkender idéer, film og tekst – og vi er altid åbne for dialog så vi i sidste ende har det bedste produkt.

Produktion af videoreklame

Vi producer den videoreklame der skal køre på de medier vi aftaler de skal køres på. Prisen er inklusiv filmning, klipning, stemningsmusik og skuespillere. Hvis I har et ønske om at bruge en kendis som medvirkende, skal I selv dække de ekstra omkostninger vedkommende kræver udover den overenskomstmæssige løn som vi betaler almindelige skuespillere.  

En videokampagneudgivelse på op til fem medier

Videokampagneløsningen er beregnet til et eller to medier i forhold til medieinvesteringen. Men når videoen først er produceret, er der ingen grænser for hvor den kan publiceres. Derfor tilbyder vi at hjælpe med publiceringen af reklamefilmen på op til fem medier kvit og frit.