startup pakkeløsningen til fysiske butikker

Vores startup pakkeløsning til fysiske butikker er alt I skal bruge når I åbner en butik

Startup pakkeløsningen til fysiske butikker er sammensat så du kun skal købe ét produkt for at opnå komplet dækning indenfor marketing og digital marketing.
Vi skaber i fællesskab jeres design samt virksomhedsbeskrivelse som vi bruger til blandt andet: butiksfacade, visitkort, hjemmeside, t-shirts m.m.

Mobilvenligt website i WordPress

Pakkeløsningen indeholder et komplet mobilvenligt (responsivt design) WordPress website. Vi laver alle de nødvendige sider butikken har brug for. Systemet understøtter bestillingssystem, livechat og mange andre funktioner. Vi producerer alle tekster og billeder som I skal bruge på siden. I skal derfor kun fokusere på det I er bedst til.

Tekstbeskrivelse af virksomheden (SEO-venlig tekstforfatning)

Vi tekstbeskriver jeres virksomhedsprofil hvor søgeoptimering er i fokus. Vi udretter alle de tekster der skal bruges i forbindelse med hjemmeside, Facebook og Google Ads. Vi producerer en rød tråd i alle de tekster der bliver publiceret på internettet i forbindelse med løsningen “Startup pakkeløsning til fysiske butikker”.

Et års hosting og vedligeholdelse af website

Websitet bliver hostet og vedligeholdt i et år. Efterfølgende er prisen 195,- kr. om måneden. Prisen inkluderer selve hostingen men også vedligeholdelsen af systemet bag websitet. Læs mere om vores hosting-priser her. Den data vi producer, er altid ejet af jer hvorfor I altid kan vælge en anden hosting-leverandør. 

Ti e-mailadresser

Vi opretter op til ti e-mailadresser til jeres nyopstartede virksomhed. I har selv mulighed for at oprette nye e-mailadresser men vores supportafdeling kan altid være behjælpelig med at oprette nye e-mailadresser til jer.

Oprettelse af Facebookside

Vi opretter og opsætter en Facebookside med alle de relevante informationer om jeres nyopstartede butik. Derefter har I selv administratorrettigheder til at poste og svare jeres kunder.

Google My Business

Google My Business er en vigtig spiller indenfor digital tilgængelighed. Google My Business søger for at dine kunder kan finde dig på maps og se dine tilbud og nyheder. Vi opretter og opsætter en Google My Business til jeres virksomhed så jeres kunder kan finde jer, mens de er på farten. Efterfølgende har I selv mulighed for at administrere systemet.

Logo

Hvis I ikke har et logo, så designer vi et professionelt logo som passer til jeres forretning. Dette sker selvfølgelig i fællesskab med jer ud fra jeres ønsker.  

Vi laver jeres designmanual

En designmanual er vigtig hvis man vil have en rød tråd gennem sin digitale profil. Vi udarbejder en designmanual som ligger tilgængelig for jer på internettet.

500 visitkort, design og tryk

Vi designer og trykker 500 visitkort på 350 gram silkepapir som ægte offsettryk med vandlak. Ønsker man eksempelvis folietryk, er dette også en mulighed mod den meromkostning trykkeriet pålægger os. Visitkortene trykkes i op til to udgaver – det betyder at I kan få 2 x 250 visitkort med to forskelige navne på. Vores visitkort er altid svanemærket. 

200 stk. brochure eller menukort

Vi designer eksempelvis menukort og trykker dem i 200 stk. Papirkvaliteten er egnet til eksempelvis takeaway-forretninger da den har en semimat overflade. Der trykkes på 170 g silkepapir, ægte offsettryk og så er trykket svanemærket.

Ti billeder

Vores fotograf tager i alt ti billeder som bliver brugt på jeres hjemmeside og på de sociale medier. Vores billeder er altid i høj kvalitet og metadateres så søgemaskinerne og personer uden syn kan afkode hvad der er på billederne.

En Google Ads kampagne, værdi 1000,- kr.

Med i startup pakkeløsningen til fysiske butikker følger også en Google Ads-kampagne, som også er målrettet dine fremtidige kunder. 
Der medieinvesteres for i alt 1000,- kr. via Google Ads. Dette beløb er også en del af den samlede pris.

Facadelayout samt tryk og opsætning (folietryk)

Det er vigtigt med en flot facade. Ud fra designmanualen designer vi en flot facade som vi trykker i folietryk. Vi sørger for selve opsætningen men facaden skal være klar opsætning af folie. Det betyder at hvis folien skal sidde på en rude, så skal ruden være ren når håndværkeren ankommer. Overfladen skal også være egnet til at der kan påklistres folie.

2 stk. t-shirt med firmanavn og logo

For at fuldende at jeres nye forretning fremstår top professionel, trykker vi to t-shirts med jeres logo og eventuelt slogan og webadresse. T-shirtene er standart kvalitet og trykket tåler maskinvask på 30 grader. I vælger selv farve og størrelse på t-shirtene. 

Kontakt os i dag og få én måneds drift af digital tilstedeværelse med i prisen.   

Med dette tilbud får du én måned af drift af din digitale tilstedeværelse med i prisen:
Læs mere om vores pakkeløsning drift af digital tilstedeværelse her