Webshop startup pakkeløsning

Vores webshop startup pakkeløsning er målrettet nyopstartede virksomheder og kommende erhvervsdrivende som har brug for en komplet webshop, med alt fra tekst, billeder, logo, design til marketing, Facebooksider og Google My Business.   

Webshop i responsivt design bygget i WordPress

Vores webshop er fuldt understøttet af mobile enheder (Responsivt webdesign), shoppen bygges i WordPress og Woocommerce som er verdens største CMS (Content management system). Vi bygger ud fra jeres ønsker, de sider og funktioner systemet skal kunne håndtere. Vi fremstiller alle tekster og billeder som skal ind på siden. I skal derfor kun fokusere på det I er bedst til.

Oplæring og support af WordPress og Woocommerce

Vi oplærer jer selvfølgelig i brugen af jeres nye webshop så I føler jer rustet til at uploade produkter og indsætte nyheder på webshoppen. Vi lærer jer at drifte webshoppen i form af beskrivelse og søgeoptimering af jeres produkter. Får I yderligere brug for support, er I altid velkommen til at kontakte vores supportafdeling som kan være behjælpelige med svar på jeres spørgsmål.

Webshop startup pakkeløsning indeholder søgeoptimeret tekstforfatning (SEO) til hele webshoppen

Det er afgørende at teksten på webshoppen er skrevet som søgeoptimeret tekst. Derfor tager vores tekstforfattere altid udgangspunkt i at de tekster de skriver er målrettet ikke mindst jeres kunder – men også søgemaskinerne. I koordinering med vores projektleder, finder vi i fællesskab frem til de søgeord som I vil findes på når jeres kunder søger efter på internettet.

Professionel vedligeholdelse og hosting af webshop

Vores systemeksperter vedligeholder systemet bag jeres webshopløsning (WordPress og Woocommerce), det betyder at I ikke skal tænke på opdateringer, systemfejl og backup af webshoppen. Vi tager dagligt backup af jeres webshop hvilket mindsker risikoen for at miste data.

Responsivt og brugervenligt design

Brugervenligt og responsivt design er nøgleord når man taler om e-handel. Jeres webshopløsning skal virke optimalt på en computerskærm men det er mindst lige så vigtigt at den virker optimalt på en mobiltelefon, tablet og en TV-skærm. Søgemaskinerne lægger også stor vægt på brugervenligheden af webshoppen hvorfor dette kræver ekstra stor opmærksomhed i forbindelse med at blive fundet på søgemaskinerne.

Integration af betalingsløsning og pakkelabels.dk

Vi integrerer betalingsløsningen i webshoppen så jeres kunder kan betale med de kort I vælger der skal kunne betales med i jeres webbutik. Pakkelabels hjælper jeres kunder med at vælge hvor deres pakke skal kunne hentes – i øvrigt tilbyder pakkelabels en fornuftig pris på leveringen, hvilket er med til at gøre din forretning smidig og konkurrencedygtig. 

Professionelle billeder taget af egen fotograf

Vores fotograf tager ikke bare billeder – fotografen optimerer, justerer og fritlægger alle billederne og samtidig metadaterer vores multimediedesigner billederne, hvilket betyder at søgemaskinerne kan genkende billederne og relatere dem til netop jeres webshop. Billedsøgninger er meget undervurderet – men ikke hos Boost Kommunikation hvor vi netop ved at mange salg er foranlediget af billedsøgninger.

Mange forskellige funktioner

Vores webshop er spækket med funktioner:

  • Rabatkode
  • Føj til favorit
  • Planlæg et tilbud
  • Lagerstyring 
  • Salgsstatistik
  • Produktvariant
  • Statistik via Google Analytics
  • Opret nemt produkter og kategorier 
  • Læs mere om vores webshopløsning her

Vi opretter de første ti produkter med både billeder og tekster

Det er nemt at komme i gang med en komplet webshopløsning med Boost Kommunikation. I oplyser blot hvilke to produkter I ønsker der skal være på jeres webshop, derefter håndterer vores fotograf og tekstforfatter alt hvad der skal til. I kan derefter gå i luften med to produkter som er velbeskrevet og ikke mindst flot illustreret; med tre professionelle produktbilleder per produkt i højtopløseligt format. Hertil er hvert produkt velbeskrevet med 300 ord – således er alle produkter søgeoptimeret.

Høj sikkerhed med HTTPS og dagligt backup

Vi tager altid sikkerhed alvorligt. Derfor kører alle webshops HTTPS som er en kryptering af informationer mellem brugeren og webshoppen. Vi tager også dagligt backup – på den måde undgår I tab af informationer.

Vi opretter op til ti e-mailadresser 

Vi opretter de e-mailadresser I skal bruge til jeres nye webshop, I skal kun tænke på hvilket adresser I ønsker der skal oprettes, då tager vi os af oprettelsen. Vores supportafdeling kan også være behjælpelig med at få jer i gang med opsætning af e-mailadresserne på jeres computere.

Vi opretter jeres facebookside med billeder og tekster

Det er vigtigt at være aktiv på de sociale medier, derfor opretter og designer vi jeres Facebookside, så I kan komme godt i gang med kommunikationen til jeres kunder via Facebook. Vi integrere naturligvis også jeres webshop med jeres Facebookside.

Udarbejdelse af designmanual

Vi udarbejder en designmanual så I fremadrettet kan få produceret reklamer og kampagner som passer ind i virksomhedens designplan. 

Vi laver et logo der lever op til jeres virksomhedsprofil

Hvis I i forvejen ikke har fået lavet et logo, er udviklingen af et logo en del af vores webshop startup pakkeløsning.

Tekstbeskrivelse af jeres nye virksomhed

I samarbejde med jer tekstbeskriver vi jeres virksomhed, og skriver historien om jeres virksomhed, så jeres kunder ved hvem og hvad I står for. Dette kan også bruges på eksempelvis om os siden og publiceres på eksterne medier.

Tekstbeskrivelse af jeres nye virksomhed

Design og tryk af 500 stk. visitkort 

Med i prisen følger 500 svanemærkede visitkort som er trykt i luksus kvalitet i fire farver med tryk på begge sider.  

Google Ad-kampagne 

For at nå bredt ud, er med i prisen en Google Ad-kampagne (tekstkampagne) hvor der investeres 1000,- kr. af den samlede pris.
Læs mere om vores tekstkampagner her.

Webshop startup pakkeløsning inklusiv Google Ads
Facebookkampagne Webshop startup pakkeløsning

Facebookkampagne

Vi sparker kendskabet til jeres nye webshop i gang med en Facebookkampagne hvor der investeres 1000,- kr. Vi står for hele kampagnen inklusiv bannere og tekster. Læs mere om vores bannerkampagner her.

Vi kan også oprette jeres produkter i fremtiden

Med vores produktpakkeløsning kan I købe 5, 10, 20 eller 30 produkter ad gangen.
Det indebærer kun at I skal finde produkterne frem, så klarer vi resten. Som altid tager vores fotograf tre flotte produktbilleder i højtopløseligt format per produkt. Vores tekstforfatter skriver søgeoptimerede tekster med 300 ord per produkt, og til sidst publicerer vores webdesigner jeres produkt på jeres webshop. Kontakt os og hør mere om produktpakkeløsningen på tlf. 31705219.