Komplette webløsninger til erhvervsdrivende

Alle vores webløsninger sælges under et ‘alt i ét’-løsningsprincip. Det vil sige, at I ikke kun køber et website, et kampagnesite eller en webshop – I får den fulde pakke som blandt andet indeholder:

  • Design af webløsningen
  • Sikker HTTPS-hosting og vedligeholdelse af systemet (WordPress)
  • Søgeoptimerede tekster (SEO) med minimum 300 ord per side og billeder taget af vores fotograf
website- og webshopløsninger
weabsite-og-webshop løsninger

Fremtidssikrede og kompatible webløsninger

Alle vores webløsninger er kompatible med computere, tablets, mobiltelefoner og TV. Dette gør at I ikke begrænser jeres muligheder for udbredelse af jeres budskab. Vores professionelle teknikere vedligeholder og opdaterer løbende vores systemer hvilket er med til at fremtidssikre jeres løsning.

Design af webløsningen

Vores designere laver altid et oplæg ud fra jeres nuværende brand, og efterfølgende tilpasses det ud fra jeres ønske om design. Vores fotograf sørger for at de billeder der tages til jeres webshop- eller websiteløsning, passer ind i jeres stil eller ønske om samme.

Høj sikkerhed

Vi sørger altid for at sikkerheden er i top. Alle vores kunders websites kører HTTPS (SSL) uden merpris. Vi sørger altid for at alle webløsninger er opdateret – og serverne overvåges 24 timer i døgnet. Vi tager dagligt backup for at sikre dine data.

Hvad det koster at drive en webshop eller et website

Det koster 50,- kr. årligt i afgift til DK-hostmaster at eje et domæne, herefter kommer udgiften til hosting og vedligeholdelse af websitet. Vores priser på hosting og vedligeholdelse starter fra 256,- kr. per måned. Se priserne her: Priser på hosting og vedligeholdelse