Kampagnesiteløsning bygget som onepager i WordPress

Kampagnesiteløsning er en komplet løsning der dækker over én side og ét konkret emne.
En typisk kampagnesiteløsning kunne bestå af en video i toppen af siden der beskriver produktet, og under videoen kunne eksempelvis være specifikationer og beskrivelse af produktet, og under dette billeder af produktet. Uanset hvor man befinder sig på siden, skal der være et link til hvor produktet kan købes. Endvidere kan der sagtens være links på siden som linker til det sted på siden, hvor de informationer man søger findes.

Kampagnesiteløsning

Designoplæg til jeres kampagnesiteløsning

Vores designere laver et designoplæg så I kan se hvordan jeres kampagnesiteløsning kan se ud. Efterfølgende kan I kommentere og få tilpasset layoutet hvis I mener der er behov for dette. Vores designs er altid brugervenlige og lavet i responsivt design så det passer til alle enheder. 

SEO-tekstforfatning

Vores tekstforfattere skriver alle de tekster der skal bruges til jeres kampagnesite, og vi sørger for at de søgeord og fraser vi har aftalt indgår i de tekster vi skriver – så er jeres kampagnesite fuldt søgemaskineoptimeret. Vi følger altid de gældende SEO-regler for tekstforfatning indenfor søgemaskineoptimering.

Billeder og billedbehandling

Vores fotograf tager de billeder der skal bruges til jeres kampagnesiteløsning hvorefter billederne metadateres af vores multimediedesigner. Metadateringen er en tidskrævende del af billedbehandlingen men nødvendig for at billederne bliver fundet af søgemaskinerne. Korrekt metadatering af billeder der ligges på sitet øger signifikant antallet af besøgende. 

Inklusiv HTTPS-hosting og vedligeholdelse til og med september

Inklusiv i prisen er hosting og vedligeholdelse af WordPress til og med september. Jeres kampagnesite er selvfølgelig hostet på en sikker server der overvåges hele døgnet, og al trafik mellem brugeren og jeres kampagnesite er SSL-krypteret. Der tages også ugentligt backup af siden.

I ejer altid selv det indhold der bliver produceret

Indholdet vi producerer ejes af jer, og I er altid velkommen til at tage al den data vi har produceret og flytte det til anden leverandør. I ejer selv den data vi genererer.