webshop fra Webbureauet Boost Kommunikation

Webshopløsning

Vores webshopløsning er tilgængelig på alle enheder. Alt inklusiv tilbud: herunder virksomhedsbeskrivelse, oprettelse af produkter,  billeder, hosting m.m. kun 38.495,- kr.

Book et 100% uforpligtendemøde her

Webshopløsning

Vores webshopløsning indeholder alt det I skal bruge for at komme i gang med at sælge jeres varer på internettet. Vi udvikler et design der passer til jeres virksomhed, vores tekstforfattere skriver søgeoptimerede tekster til hele webshoppen, vores fotograf tager professionelle billeder af jeres produkter, og webshoppen hostes på Danmarks bedste servere.

Professionel vedligeholdelse og hosting af webshop

Vores systemeksperter vedligeholder systemet bag jeres webshopløsning (WordPress og Woocommerce). Det betyder at I ikke skal tænke på opdateringer, systemfejl og backup af webshoppen. Vi tager dagligt backup af jeres webshop hvilket mindsker risikoen for at miste data.

Webshopløsning med responsivt og brugervenligt design

Brugervenligt og responsivt design er nøgleord når man taler om e-handel – jeres webshopløsning skal virke optimalt på en computerskærm, men det er mindst ligeså vigtigt at den virker optimalt på en mobiltelefon, tablet og en TV-skærm. Søgemaskinerne lægger også stor vægt på brugervenligheden af webshoppen, hvorfor dette kræver ekstra stor opmærksomhed i forbindelse med at blive fundet på søgemaskinerne.

Integration af betalingsløsning og pakkelabels.dk i jeres webshopløsning

Vi integrerer betalingsløsningen i webshoppen så jeres kunder kan betale med de kort I vælger der skal kunne betales med i jeres webbutik. Pakkelabels hjælper jeres kunder med at vælge hvor deres pakke skal kunne hentes – i øvrigt tilbyder Pakkelabels en fornuftig pris på leveringen hvilket er med til at gøre din forretning smidig og konkurrencedygtig. 

Webshop med søgeoptimeret tekstforfatning (SEO)

Søgeoptimerede tekster (SEO) er altafgørende for at blive fundet på de forskelige søgemaskiner. Derfor arbejder vores tekstforfattere med fuldt fokus på optimeringen af de søgeord I vælger jeres webshop skal findes på. Dette sker i samarbejde med jeres projektleder som kan vejlede og rådgive jer i forhold til hvordan I finder frem til de søgeord I vil findes på af søgemaskinerne.

Professionelle billeder taget af egen fotograf

Vores fotograf tager ikke bare billeder – vores fotograf optimerer, justerer og fritlægger alle billederne. Samtidig metadaterer vores multimediedesigner billederne hvilket betyder at søgemaskinerne kan genkende billederne og relatere dem til netop jeres webshopløsning. Billedsøgninger er meget undervurderet – men ikke hos Boost Kommunikation hvor vi netop ved at mange salg er foranlediget af billedsøgninger. Vores fotograf tager op til 10 billeder som skal bruges til webshoppen.

Mange forskellige funktioner

Vores webshopløsning er spækket med funktioner:

Vi opretter de første 10 produkter inklusiv billeder og tekster

Det er nemt at komme i gang med en komplet webshopløsning med Boost Kommunikation. I oplyser blot hvilke ti produkter I ønsker der skal være på jeres webshop, derefter håndterer vores fotograf og tekstforfatter alt hvad der skal til. I kan derefter gå i luften med ti produkter  som er velbeskrevet og ikke mindst flot illustreret; med tre professionelle produktbilleder per produkt i højtopløseligt format. Hertil er hvert produkt velbeskrevet med 300 ord – således er alle produkter søgeoptimeret.

Oplæring og support af WordPress 

Vi oplærer jer i brugen af WordPress så I er rustet til at lægge produkter op og skrive nyheder til webshoppen. I oplæres i hvordan man drifter webshoppen i form af beskrivelse og søgeoptimering af jeres produkter. Har I brug for hjælp, kan I altid kontakte vores supportafdeling som kan være behjælpelige med svar på jeres spørgsmål.

Webshopløsning med høj, digital sikkerhed, HTTPS, daglig backup og GDPR

Vi tager altid digital sikkerhed alvorligt – derfor kører alle vores webshopløsninger HTTPS som er en kryptering af informationer mellem brugeren og webshoppen. Vi tager også dagligt backup, for på den måde undgår I tab af informationer. Endvidere er alle vores systemer GDPR-understøttet.

Vi kan også oprette jeres produkter i fremtiden

Med vores produktpakkeløsning kan I købe 5, 10, 20 eller 30 produkter ad gangen.
Det indebærer at I kun skal finde produkterne frem, så klarer vi resten. Som altid tager vores fotograf tre flotte produktbilleder i højtopløseligt format per produkt. Vores tekstforfatter skriver søgeoptimerede tekster med 300 ord per produkt, og til sidst publicerer vores webdesigner jeres produkt på jeres webshop. Kontakt os for mere information om vores produktpakkeløsning